Van kamerlid tot campingboerJacqueline is al jaren columnist van vitaal.nl, het internetmagazine voor actieve genieters. Zij schreef over de grote stap: een nieuw avontuur beginnen in een ander land.

Jacueline Beijlen-Geerts is al vele jaren columniste van vitaal.nl. Met de rubriek Vrij leven in Frankrijk verrast ze de bezoeker iedere twee weken met haar persoonlijke, amusante en lezenswaardige columns over het leven van campingbaas in Frankrijk.

Van kamerlid tot campingboer is een grote aha-erlebnis, want het boek gaat verder en dieper dan Jacqueline’s columns, maar is net zo persoonlijk, amusant en lezenswaardig. Bovendien leest het boek als een trein en bevat het einde van ieder hoofdstuk interessante informatie over de parel van Frankrijk: het departement Drôme.

Wat bezielt iemand met een mooie en afwisselende carrière om alles achter te laten en in een ander land een volledig nieuw avontuur aan te gaan? In het geval van Jacqueline was het de liefde voor haar man Rien en een rijpingsproces van zo’n vijfentwintig jaar. Toch blijkt het hebben van een camping zwaarder te zijn dan het romantische plaatje.

In werkelijkheid is het keihard werken met allerlei tegenslagen. En dan heb je soms ook nog te maken met gasten die niet geheel voldoen aan het gewenste profiel…

Heeft het verlaten van de gebaande paden en het ontdekken van nieuwe dingen wel wat opgeleverd? Jacqueline maakt de balans op en neemt de lezer mee op hun spannende reis. En passant reizen we ook mee naar de Drôme en staan pardoes op de mooiste plek van camping Domaine du Murier. Heerlijk!

BOEKINFORMATIE

Uitgeverij DrukWare
Paperback
ISBN 9789078707097
€17,50 – Bestel bij bol.com