Het is een koude avond in december. Acteur Reidar Dahl krijgt in het theater een staande ovatie voor zijn rol in een prachtige uitvoering van het kerstverhaal. De volgende ochtend wordt hij dood aangetroffen.

Zijn ingewanden blijken uit zijn lichaam gesneden en worden gevonden in zijn vrieskist. Een paar dagen later wordt een non op dezelfde manier vermoord. Eén ding is al snel duidelijk: er is een seriemoordenaar aan het werk die tijdens de donkere dagen voor kerst een bloedig spel speelt met de politie.

Hoofdinspecteur Rolf Gordon Lykke en zijn collega’s weten niet waar ze hun zoektocht moeten beginnen – tot zij een aanwijzing vinden die de dader voor hen heeft achtergelaten. Hun adembenemende race tegen de klok vindt zijn hoogtepunt op kerstavond.

Kjetil Try (1959) woont en werkt in Oslo. Hij heeft een van de succesvolste marketingbureaus van Noorwegen. Laat de kinderen tot mij komen is zijn derde thriller en de eerste die in het Nederlands vertaald wordt.

Boekinformatie
Laat de kinderen tot mij komen
Kjetil Try
Querido
ISBN 9789021437620
€19,95

Laat de kinderen tot mij komen
Bestel bij bol.com