Op een ochtend rijdt Matt Bishop van huis weg met een speciaal doel: zijn zwangere vrouw Marissa heeft hem gevraagd de antieke wieg op te sporen waarin zijzelf als kind gelegen heeft.

Als tiener is ze verlaten door haar moeder Caroline, waarna ze haar nooit meer heeft gezien. Marissa is niet op zoek naar haar moeder, ze wil alleen maar dat haar kind in dezelfde wieg komt te liggen als zij.

Tijdens zijn zoektocht komt Matt erachter dat Caroline een impulsief en mysterieus leven heeft geleid en doet hij een ontdekking die Marissa’s leven en alles waarin zij gelooft zal veranderen.

De wieg is een indringende roman over familiebanden en familiegeheimen, elegant geschreven en boordevol verrassende wendingen. Met deze mooie debuutroman dient zich een getalenteerd auteur aan. Patrick Somerville groeide op in Green Bay, Wisconsin. Hij debuteerde met de verhalenbundel Trouble, die diverse prijzen won.

Boekinformatie
De wieg
Patrick Somerville
Ton Heuvelmans (vertaling)
De Bezige Bij
ISBN 9789023456841
€18,50

De wieg
Bestel bij bol.com