Zij ontmoeten elkaar voor het eerst in 1994 tijdens een diner op Buckingham Palace, de Franse president Jacques-Henri Lambertye en Lady Patricia, prinses van Cardiff, blond, beeldschoon en ongelukkig getrouwd met de prins van Wales. Hun geheime romance brengt de gehele wereld in rep en roer.

Volgens de Franse krant Le Figaro met zoveel intieme details over de prive-levens van beide personages en de gang van zaken aan zowel het Engelse hof als in de paleizen van de Franse republiek, dat het wel op waarheid moet berusten.

Geschreven door Valery Giscard d’Estaing. De auteur – lid van de prestigieuze Academie Francaise – was van 1974 tot 1981 president van Frankrijk en bekleedde daarna tal van internationale functies. De prinses van Wales kwam in 1997 op 36-jarige leeftijd om bij een auto-ongeluk in Parijs.

Het boek waardoor de hele wereld speculeert over de vraag: hadden zij echt een affaire? Het is aan de lezer dit te ontdekken.

 

BOEKINFORMATIE

House of Books
Paperback
ISBN 9789044326994
€14,95 – Bestel bij bol.com