De opdracht - boekrecensieDe architect Hannah Bryson krijgt de belangrijkste opdracht van haar leven. Voor een tentoonstelling in een scheepvaartmuseum moet ze een Russische duikboot controleren, zodat de veiligheid van de bezoekers gegarandeerd is.

Hannah krijgt daarbij hulp van haar broer Conner. Tijdens hun onderzoek ontdekken ze een metalen plaat met daarop onbegrijpelijke cryptische codes. Nog voordat Hannah en Conner de mysterieuze boodschap hebben kunnen ontcijferen, wordt er een aanslag op hen gepleegd. Hannah overleeft ternauwernood, Conner overlijdt.

Hannah is vastbesloten om te achterhalen wie de dood van haar broer op zijn geweten heeft, maar ze merkt al snel dat ze niet meer weet wie ze kan vertrouwen. Wie is verantwoordelijk? En wat betekenen de codes?

Iris Johansen woont in Georgia, dichtbij Atlanta. Ze werkte een aantal jaren voor een luchtvaartmaatschappij, en reisde daarom heel veel. Toen haar twee kinderen naar de high school gingen, begon ze met schrijven.

spacer25

BOEKINFORMATIE

Sijthoff
Paperback
ISBN 9789021803296
€14,95 – Bestel bij bol.com