In stilte gehuldIn de vroege ochtend van een warme dag in augustus verdwijnen twee zevenjarige meisjes spoorloos.

Calli Clark, die sinds een traumatische gebeurtenis in haar peutertijd niet meer spreekt en Petra Gregory, Calli’s hartsvriendin en stem.

Zijn ze samen weggelopen? Zijn ze meegelokt? Iedereen helpt zoeken, iedereen is verdacht. Antonia, Calli’s moeder, is aanvankelijk vol vertrouwen dat haar dochter snel terugkomt. Calli gaat vaker alleen het bos in en kent het op haar duimpje.

Hoewel ze ervan overtuigd is dat Griff, haar agressieve en vaak afwezige man, niets met de verdwijning van de meisjes te maken heeft, slaat de twijfel toe wanneer ze in haar achtertuin een grote en een kleine voetafdruk vindt.

Samen met Petra’s vader Martin en hulpsheriff Louis, Antonia’s schoolliefde en rivaal van Griff, gaat ze op zoek naar haar dochter.

Maar ook Calli’s oudere broer Ben, haar steun en toeverlaat, gaat het bos in. Alleen. Niet wetend dat hij daarmee zijn eigen leven op het spel zet.

Heather Gudenkauf studeerde aan de Universiteit van Iowa en werkt in het onderwijs. In stilte gehuld is haar veelgeprezen debuut.

 

boekinformatie

De Kern ISBN 9789032512293 €17,95 Bestel bij bol.com