Ik date maar wat - boekrecensie‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’ Dertiger Suzanne is die vraag van de stelletjesdozen zo zat dat ze zich losrukt van haar werk en een maand op reis gaat: in haar eentje, op zoek naar een antwoord op die vraag.

Ze reist met vliegtuig, bus, boot, krijgt lifts aangeboden, slaapt in luxe hotels en luizige motels, bestudeert scenarioschrijven en ziet overal films. Vooral in haar hoofd. Suzanne ziet witte paarden en roze wolken – alleen die prins krijgt ze niet scherp in beeld. Hij is knap, grappig, spannend, lief, betrouwbaar… maar lijkt hij op Brad Pitt, Jim Carrey (of Cameron Diaz misschien?!) of maakt ze het te mooi om waar te zijn?

Nee. Er is voor iedereen een ware, dat moet gewoon. Maar wáár dan? Op hem wachten is natuurlijk volstrekt achterhaald. Iemand ‘vanzelf op je pad vinden’ werkt niet op digitale snelwegen. En Cupido kan kennelijk niet kiezen. Het is tijd om zelf in actie te komen.

Dit boek is op een bijzondere manier tot stand gekomen: Ik date maar wat is door lezers ontdekt op TenPages.com. Mensen uit heel Nederland hadden al bij de eerste pagina’s vertrouwen in het succes. Zij kochten samen in recordtempo 2.000 aandelen in het boek. Ik date maar wat is het eerste boek ter wereld dat op zo’n manier is uitgegeven.

spacer25

BOEKINFORMATIE

Reality Bites
Paperback
ISBN 9789490783167
€14,95 – Bestel bij bol.com