Lydia draagt al zeven jaar een geheim met zich mee. In haar dagelijkse leven als verpleegkundige en moeder van een zoon heeft ze er geen last van – ze beschouwt het als een jeugdzonde.

Totdat er een reeks vreemde gebeurtenissen plaatsvindt: haar zoon krijgt een ongeluk, zij vindt een rouwkaart in de brievenbus die haar eigen dood verkondigt en een vreemdeling jaagt haar de stuipen op het lijf.

In paniek zoekt Lydia hulp bij Max Winter, de man die ooit haar vader uit de problemen haalde. Hij komt erachter dat haar geheim verstrengeld is met een terroristische organisatie die nu, zeven jaar later, zijn wraakzuchtige tentakels uitstrekt naar alles wat Lydia lief is.

Felix Thijssen is een van Nederlands bekendste thrillerauteurs. In 1999 won hij met Cleopatra (het eerste Max Winter-mysterie) de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandse misdaadroman. In de Max Winter-serie zijn inmiddels tien delen verschenen. Lydia is nummer elf.

 

BOEKINFORMATIE

Sijthoff
Paperback
ISBN 9789021803722
€17,95 – Bestel bij bol.com