John Calvino, 34 jaar en politierechercheur, ondervraagt een puber in een inrichting voor geesteszieke patiënten met zelfmoordneigingen. De veertienjarige jongen heeft een meervoudige moord op zijn geweten en geeft dat op naargeestige wijze toe.

De hele zaak doet John ergens aan denken.

Twintig jaar eerder had de jonge John Calvino in de nacht van zijn veertiende verjaardag zelf het vierde slachtoffer moeten worden van een seriemoordenaar.

Hij ontsnapte ternauwernood, maar de moordenaar kwam daarbij om het leven. De misdaden in heden en verleden lijken met elkaar verbonden.

Langzaam bekruipt John het angstige voorgevoel dat hij weet wie het volgende slachtoffer zal worden: over 33 dagen viert zijn zoon zijn veertiende verjaardag…

Dean Ray Koontz is in 1945 in Everett, Pennsylvania geboren. Het schrijven zit hem in het bloed. Als kind al schreef hij verhalen die hij zelf illustreerde, inbond en probeerde te verkopen voor 5 dollarcent.

In 30 jaar schreef hij een oeuvre van meer dan 85 boeken bij elkaar. Inmiddels zijn meer dan 1 miljoen exemplaren van zijn boeken in een Nederlandse vertaling verkocht.

boekinformatie
Uitgeverij Luitingh
ISBN 9789024532629
€18,95
Bestel bij bol.com