Wat doe je als je dochter net is opgehaald door het zomerkampbusje en even later het echte busje verschijnt?

Misschien nog moeilijker dan je kind voor het eerst naar school brengen, is het voor het eerst alleen op vakantie laten gaan.

Lena Trainor heeft net met pijn in haar hart haar dochter Sarah op de bus naar zomerkamp gezet, als er een tweede bus arriveert om de kinderen op te halen. Niemand blijkt iets te weten van de eerste bus.

Sarah is samen met drie andere kinderen ontvoerd en binnen enkele uren ontvangen de ouders een mail waarin een miljoen dollar wordt geëist.

Terwijl de ouders van de gekidnapte kinderen hun ergste nachmerries beleven en hun huwelijken steeds meer onder druk komen te staan, probeert de politie de waarheid te vinden tussen de leugens en tegenstrijdige verklaringen.

Behendig construeert Magee het psychologische verhaal over een gebeurtenis die de ouders tegen de politie – en tegen elkaar – uitspeelt, terwijl het lot van de ontvoerde kinderen in de waagschaal wordt gesteld.

Neem nooit afscheid laat lezers de adem inhouden tot de laatste bladzijde.

boekinformatie
Uitgeverij Anthos
ISBN 9789041417107
€19,95
Bestel bij bol.com