Dan sterft ze - boekrecensiePatrick Davis ziet zijn leven langzaam kapot gaan.

Zijn huwelijk staat onder druk en hij wordt onterecht uit een filmproductie gegooid waar hij het scenario voor heeft geschreven. Alsof dat allemaal niet genoeg is, ontvangt hij op een ochtend een dvd waarop hij zichzelf in zijn eigen huis kan zien.

Na nog een dvd ontvangt hij een e-mail: ‘Vertel dit aan niemand, kom alleen, doe wat we zeggen, anders sterft ze.’ Alles in zijn leven zal opgelost worden, als hij maar doet wat er van hem gevraagd wordt.

Maar Patrick raakt juist steeds dieper verstrikt in een web van intriges die alles wat hij nog heeft in zijn leven, bedreigen. Hij weet niet meer wat echt is en wat niet, omdat zijn leven nu geregisseerd wordt door anderen.

En elke keer als hij eruit wil stappen, volgt er een nare verrassing…

Gregg Hurwitz is pas 34 jaar en schreef reeds 9 thrillers, waarvan er 3 in het Nederlands zijn vertaald. Hij groeide op in de omgeving van San Francisco en woont tegenwoordig in Los Angeles. Hurwitz studeerde Engels en psychologie aan Harvard en vervolgde zijn studie aan Trinty College in Oxford, waar hij zich specialiseerde in de tragedies van William Shakespeare.

boekinformatie
Uitgeverij AW Bruna
ISBN 9789022997543
€19,95
Bestel bij bol.com