Na het lezen van Cees Fasseurs bestseller Juliana en Bernhard, het verhaal van een huwelijk bleven veel lezers met vragen zitten.

Wie waren de geheime liefdes van prins Bernhard? Hoe verging het zijn buitenechtelijk geboren dochters, de halfzussen van koningin Beatrix? En hoe ging het na de Greet Hofmans-affaire verder met het huwelijk van Juliana en Bernhard?

Hoe kon het dat de relatie tussen de prins en zijn vier officiële dochters zo goed bleef? En welke rol speelde prinses Armgard, de moeder van prins Bernhard?

Royaltyjournalist Marc van der Linden onderzocht de buitenechtelijke affaires van prins Bernhard en de gevolgen daarvan.

Tijdens jarenlang onderzoek ontdekte hij vele tot nu toe onbekende details over de minnaressen van de prins.

Bovendien spoorde hij twee geheime dochters van de prins, Alicia en Alexia, op in het buitenland. Hij sprak uitgebreid met hen. Hoe verliep hun leven? Wat erfden ze? Hoe ging de ontmoeting met hun halfzussen, waaronder koningin Beatrix?

Marc van der Linden is hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty en een van de vaste koningshuisdeskundigen bij RTL Boulevard. Van zijn hand verschenen eerder de boeken Willem-Alexander, zijn ware verhaal, Beatrix, een portret en Máxima.

boekinformatie
Uitgeverij Carrera
ISBN 9789048802371
€15,00
Bestel bij bol.com