De verborgen bibliotheek - boekrecensieProfessor Holmstrand wordt neergeschoten in zijn kantoor. Met zijn laatste krachten scheurt hij drie pagina’s uit een boek en weet ze te verbranden.

De volgende dag ontvangt professor Emily Wess een brief van haar mentor Holmstrand met daarin een reeks cryptische aanwijzingen voor de locatie van ‘De verloren bibliotheek van Alexandrië’. Hierin ligt de kennis besloten die nodig is om wereldmacht te veroveren.

Emily is niet de enige die de locatie wil achterhalen. Ook een geheim en invloedrijk kerkgenootschap heeft er belang bij de plek en daarmee de kennis zo snel mogelijk te vinden.

En daartoe zijn ze tot alles bereid…

A.M. Dean is het pseudoniem van een Britse professor in de Godsgeleerdheid en Vroege Kerkgeschiedenis. Inmiddels woont hij in San Francisco.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/De verborgen bibliotheek.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

De Fontein
Paperback
ISBN 9789026132391
€19,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789026132407
€9,99 – Bestel bij bol.com