VeroordeeldOp haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collega’s.

Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft zojuist een nieuw slachtoffer gemaakt en de stad lijkt een broeinest van geweld.

Maar Kate is niet de enige vrouw die het moeilijk heeft. Maggie Lawson stapte in de voetsporen van haar oom en haar broer om zichzelf voorhen te bewijzen als politieagent.

Als ze ontdekt dat haar broer Jimmy feiten achterhoudt in zijn verklaring over de aanslag besluit ze met haar nieuwe partner Kate op onderzoek uit te gaan.

Ondanks de tegenwerking van hun mannelijke collega’s volgen Maggie en Kate het spoor van een moordenaar van wie ze zeker weten dat hij opnieuw zal toeslaan. Maar wanneer?

Het spoor leidt hen naar de duisterste schaduwen van Atlanta, waar iemand zijn oog op Kate heeft laten vallen.

Dit is zo’n thriller wat voor mij alle benodigdheden bevat. Spanning uiteraard, gruwelijke moorden, af en toe het persoonlijke aspect betreffende het wel en wee van de personages en een verrassende ontknoping.

 

BOEKINFORMATIE

Cargo
Paperback
ISBN 9789023487241
€19,90 – Bestel bij bol.com
E-book
ISBN 9789023487548
€14,99 – Bestel bij bol.com