Chateau Fatale - boekrecensieLeonie Fougard is journaliste bij Le Figaro. Als haar vriend op afschuwelijke wijze wordt vermoord, gaat zij op zoek naar de daders.

Maar de opdrachtgever, een albinoneger genaamd Edelweiss, is een kopstuk uit de wereld van het grote geld en lijkt onaantastbaar.

Leonie raakt verwikkeld in een internationaal netwerk van wijnfraude. Uit lijfsbehoud ondergaat zij een persoonsverandering die haar tot huiveringwekkende acties drijft. Samen met een deserteur van het Vreemdelingenlegioen en een wanhopige wijnboer rekent ze af met een bonte stoet aan tegenstanders.

Uiteindelijk komt het tot een explosieve confrontatie met Edelweiss zelf en raakt het lot van alle hoofdpersonen op een dramatische manier met elkaar verbonden.

Een onderhoudende thriller van rasverteller Gort die ook spanning kan brengen in de donkere kant van het wijn maken.

Ilja Gort is schrijver, wijnboer en tv-maker. Hij schreef onder andere Leven als Gort in Frankrijk, De Wijnsurvivalgids, een zestal boeken in de reeks Slurp! en de romans De Vrouwenslagerij en De Geluksvogel. Bij omroep Max heeft hij een eigen televisieprogramma.

spacer25

BOEKINFORMATIE

Lebowski
Paperback
ISBN 9789048822683
€19,99 – Bestel bij bol.com
E-book
ISBN 9789048822690
€9,99 – Bestel bij bol.com