Verdenking van verraad - boekrecensieDe nieuwe Tom Clancy. FBI-agent Dominic Caruso, neef van president Jack Ryan, werkt voor de Campus, een door Jack Ryan opgerichte geheime dienst die onder de radar van de Amerikaanse politiek opereert.

Terwijl hij nog rouwt om de dood zijn broer, krijgt hij een nieuwe klap te verwerken wanneer hij een vriend en zijn familie niet kan redden bij een aanslag door terroristen.

Ethan Ross was nog niet zo lang geleden een gerespecteerd medewerker van de National Security Council.

Nu is hij op de vlucht met een microdrive met daarop genoeg informatie om de spionageactiviteiten van de Verenigde Staten in heel de wereld te compromitteren.

De CIA zet alles op alles om de disk terug te krijgen, maar Rusland en verscheidene terroristische groeperingen zijn een stuk dichter bij het vinden van de vluchteling.

De enige die tussen Ethan Ross en zijn achtervolgers staat, is Dominic Caruso. Maar wat is Caruso’s kans van slagen zonder de hulp van zijn collega’s van de Campus?

Tom Clancy wordt algemeen gezien als de bedenker van de technothriller. Tom Clancy overleed op 1 oktober 2013 na een kort ziekbed in een ziekenhuis te Baltimore.

spacer25

BOEKINFORMATIE

A.W. Bruna Uitgevers
Paperback
ISBN 9789400505773
€22,50 – Bestel bij bol.com