Zwarte lelies - boekrecensieEr woonden eens drie vrouwen in een dorp. De eerste was gemeen, de tweede was een leugenaar en de derde dacht alleen maar aan zichzelf.

Ze waren ook niet allemaal even oud. Integendeel. De eerste was boven de tachtig en weduwe. Of in elk geval bijna. De tweede was zesendertig en had haar man nog nooit bedrogen. Nog niet.

De derde was bijna elf en alle jongens van haar school wilden verkering met haar. U ziet, ze waren alle drie nogal verschillend.

Toch hadden ze wel iets gemeen, een geheim, in zekere zin: ze droomden er alle drie van om te vertrekken. Maar de spelregels waren wreed – slechts één van hen kon ontsnappen. De andere twee moesten sterven. Zo was het nu eenmaal.

Wat denkt u, wie van de drie wist er te ontkomen? De derde, de jongste, heette Fanette Morelle, de tweede Stéphanie Dupain, en de eerste, de oudste, dat was ik.

Zo begint Zwarte lelies. Een verbluffende literaire thriller met flair over een moordzaak in een Frans dorpje, waar iedereen verdacht is. Tot het laatst blijft de lezer gissen hoe het nu precies zit.

Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Zwarte lelies.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Signatuur
Paperback
ISBN 9789056725303
€19,95 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789044973655
€11,99 – Bestel bij bol.com