Gevaarlijk verlangen - boekrecensieNienke van Dijk is bang. De boer voor wie haar vader werkt en bij wie ze zelf als melkmeid dient, bekijkt haar al te vaak met een wellustige blik in zijn ogen. En het blijft niet bij kijken alleen.

Ten einde raad schrijft Nienke alles van zich af in een dagboek. Jaren later krijgt haar achterkleindochter Rosalinde van Klaveren dit dagboek in handen.

Tot haar verbazing duikt een nakomeling van de boer die ooit haar overgrootmoeder zo teisterde, op in haar eigen leven. En dan lijken nog meer aspecten van de geschiedenis zich te herhalen…

Gerda van Wageningen is de bekendste streek- en familieromanauteur van Nederland. Ze schrijft historische en moderne romans. In Gevaarlijk verlangen combineert ze deze twee met de souplesse van een vakvrouw.

Het resultaat is een roman in de sfeer van Zilver en Het portret, twee bestsellers van Van Wageningen.

Gerda van Wageningen (1946) werd geboren in Zwijndrecht uit een geslacht van boeren en schippers. Zij heeft naast het schrijven van boeken geschiedenis als grote hobby. Dat resulteerde in vele bijzonder geslaagde historische streekromans die met grote kennis van zaken en gevoel voor romantiek geschreven zijn. Verder is zij enthousiast vogelaar en golfer.

spacer25

Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Gevaarlijk verlangen.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Z&K
Paperback
ISBN 9789401904414
€16,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789401904421
€7,99 – Bestel bij bol.com