Opgejaagd - boeksignaleringDe 30-jarige Morgan heeft haar leven op orde: ze schrijft een proefschrift over slachtofferpsychologie en is verloofd met Bennett. Hoewel Bennett bezitteriger is dan haar vorige geliefden, is hij charmant en sexy.

Maar dan komt ze thuis van college en treft ze hem aan in de slaapkamer. Hij is op gruwelijke wijze gedood en haar honden zijn met bloed besmeurd. Alles wat ze liefhad, is ze plotseling kwijt.

Wanneer Morgan Bennetts ouders wil inlichten over zijn dood, ontdekt ze dat hij niet de man was die hij beweerde te zijn. Ze ontrafelt leugen na leugen over zijn jeugd en werk. Bovendien blijkt hij er meerdere vriendinnen op na te hebben gehouden. Dan worden deze vrouwen een voor een vermoord…

De zoektocht die volgt is letterlijk van levensbelang: om in leven te blijven moet Morgan ontdekken hoe een slimme vrouw als zij, iemand die verleiders bestudeert, zelf slachtoffer kon worden.

A.J. Rich is het pseudoniem van het auteursduo Amy Hempel en Jill Ciment.

spacer25

Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”http://boekenflits.nl.mdurl.nl/vcor3/wp-content/uploads/2015/07/Opgejaagd.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Luitingh-Sijthoff
Paperback
ISBN 9789024567720
€19,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789024567737
€12,99 – Bestel bij bol.com