De infiltrant - boekrecensieEen opwindend, actueel en meedogenloos snel thriller­debuut over een Londense socialite met een geheim crimineel verleden en de hitman die haar nodig heeft voor één laatste, onmogelijke opdracht.

Charlotte Alton is een elegante, succesvolle zakenvrouw. ­Niemand weet dat ze ooit als de computerhacker Karla in ­valse identiteiten en geheime informatie handelde. Bíjna ­niemand; de voormalige special forces-sluipschutter Simon ­Johanssen heeft haar gezicht gezien.

En alleen Karla kan Simon een experimentele nieuwe ­gevangenis binnenkrijgen, om iemand uit te schakelen die daar officieel niet is.

Een onmogelijke opgave. Een zelfmoordmissie. En waarschijnlijk een val.

Helen Giltrow was in Oxford boekhandelaar en freelance redacteur voor ze schrijver werd. Ze haalde de shortlist van de Crime Writers’ Association Beste Debuut en de Daily Telegraph’s Novel in a Year Competition. De infiltrant is haar debuut.

spacer25

Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/De infiltrant.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

De Boekerij
Paperback
ISBN 9789022563069
€19,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789402302288
€12,99 – Bestel bij bol.com