De lege kamer - boekrecensieProgrammamaakster Fliss Benson ontvangt op haar werk een anonieme kaart, waarop zestien cijfers staan, in rijen van vier.

Het zegt haar helemaal niks. Diezelfde dag gaat Fliss tegen haar zin aan de slag voor een documentaire over gerechtelijke dwalingen bij de veroordeling voor moord van moeders wier kinderen aan wiegendood zijn overleden.

De documentaire volgt drie vrouwen: Helen Yardley, Sarah Jaggard en Rachel Hines. Alle drie zijn ze nu vrij.

Naar de arts die hen achter de tralies heeft gekregen, dr. Judith Duffy, is onderzoek ingesteld door het medisch tuchtcollege.

Om redenen die ze met niemand deelt, zit Fliss niet te wachten op dit project.

Dan wordt Helen Yardley dood aangetroffen in haar woning, met in haar zak een kaart met zestien cijfers erop, gerangschikt in rijen van vier…

Sophie Hannah schrijft veelgeprezen psychologische thrillers, die in meer dan 24 landen worden uitgegeven en zonder uitzondering juichende recensies krijgen. Haar eerste literaire thriller Kleine meid werd zeer positief ontvangen.

Met Gevarenzone toont ze ons een intrigerend portret van kwaad dicht bij huis en vestigt ze haar reputatie als een van de beste hedendaagse thrillerschrijvers.


BOEKINFORMATIE

De Fontein
Paperback
ISBN 9789026138560
€4,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789032512804
€9,99 – Bestel bij bol.com