Het meisje en de miljonair - boekrecensieVastgoedmagnaat Hunter Buchanans duistere verleden heeft hem getekend. Al leeft hij als een koning op het royale landgoed van zijn familie, zijn dagen brengt hij door in eenzaamheid.

Op het gebied van de liefde heeft Hunter het al bijna opgegeven — tot hij een bijzondere, roodharige schoonheid ontmoet en een ingewikkeld plan smeedt om haar te strikken.

Gretchen Petty zit te springen om geld en een nieuwe koers voor haar leven. Dus wanneer ze een baan krijgt aangeboden in een landhuis in upstate New York, grijpt ze die kans met beide handen aan.

De eigenaardigheden van haar nieuwe baan kan ze aanvankelijk nog wel negeren, maar de aantrekkingskracht van haar nieuwe baas is onontkoombaar.

Hunter is bang dat zijn plan aan het licht komt voor hij het heeft kunnen uitvoeren. Op haar beurt wil Gretchen hem leren dat niet alles in het leven te plannen valt…

Jessica Clare is een USA Today-bestsellerauteur die onder drie namen publiceert. Als Jessica Clare schrijft ze erotische romans.

spacer25

Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Het meisje en de miljonair.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Boekerij
Paperback
ISBN 9789022573280
€15,00 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789402304435
€11,99 – Bestel bij bol.com