Met open armen - boekrecensieJack en Meredith zijn een tweeling, van wie allebei het leven op de kop staat. Jacks carrière in de reclame is ingestort en datzelfde kan gezegd worden van Merediths wereld en haar huwelijk in het bijzonder.

Ondertussen zijn haar kinderen vooral druk met online daten (dochter) en het opzetten van dieren (zoon). Van hen lijkt ze weinig te kunnen verwachten, tenzij een vakantie met hun vader nog voor verandering zorgt?

Jack en Meredith hebben altijd gedacht dat hun eigen vader dood was. Maar een opmerking van een onbekende leidt tot grote twijfel.

Met een dementerende moeder wordt het hen niet makkelijk gemaakt om antwoorden te vinden, en als de waarheid zich begint te openbaren, ontdekken ze dat wat je vindt niet altijd hetzelfde is als wat je zocht…

spacer25

Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Met open armen.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

AW Bruna
Paperback
ISBN 9789400501973
€18,95 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789044968798
€12,99 – Bestel bij bol.com