Muren van glas - De bestemming - boekrecensieHet langverwachte derde deel in de serie Muren van glas van Marique Maas. Dé Nederlandse hit in het erotisch genre: verslavende, goedgeschreven ontsnappingsliteratuur vol glitter, glamour en zinderende passie.

In De ontmoeting leerde Nadine de succesvolle en dominante Daniel kennen en verloor ze langzaamaan de grip op haar leven.

In Harde grenzen heeft ze haar relatie met hem verbroken, maar is Daniel niet van plan haar op te geven.

Als Nadine vervolgens de waarheid over haar verslavende minnaar ontdekt staat ze voor een moeilijke keuze. Hoe zal het Nadine en Daniel in deel 3 vergaan?

Marique Maas is een pseudoniem van bestsellerauteur Esther Verhoef. Waar Verhoef psychologische diepgang en een ijzersterk plot vooropstelt, draait het in de boeken van Marique Maas om puur leesplezier en zinderende erotiek.

Het pseudoniem geeft haar de vrijheid om het genre dat met Vijftig tinten grijs van E.L. James groot is geworden, te verkennen en een passend antwoord te geven.

spacer25

Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Muren van glas.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Ambo|Anthos
Paperback
ISBN 9789026330322
€15,00 – Bestel bij bol.com