Op de goede afloop - boekrecensieBernard vindt het eigenlijk wel best als zijn leven zich onveranderd en niet al te opwindend voortzet zoals het al jaren doet.

Maar hij heeft geen rekening gehouden met de gevoelens van zijn vrouw, die vindt dat de pit uit hun huwelijk is verdwenen en van hem wil scheiden.

Als hij ook nog zijn baan kwijtraakt, is het gedaan met zijn aangenaam saaie, oude leven.

Hij is volkomen berooid en er zit maar één ding voor hem op: hij gaat weer bij zijn ouders wonen, in zijn oude tienerkamer die sinds zijn vijftiende onaangeroerd is gebleven.

Om het allemaal nog erger te maken proberen zijn ouders, die hem eigenlijk ook liever zien gaan dan komen, hem te koppelen aan de pas gescheiden Sylvie.

Zij runt tegen wil en dank een zieltogende ijzerwarenhandel en probeert wanhopig de eindjes aan elkaar te knopen.

Tussen de twee dolende zielen groeit ondanks alle tegenslag een band en ze verzinnen een wel heel onconventionele manier om de ijzerwinkel nieuw leven in te blazen.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Op de goede afloop.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Meulenhoff
Paperback
ISBN 9789029090506
€18,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789402304152
€12,99 – Bestel bij bol.com