Een schitterend ongeluk - boekrecensieEen schitterend ongeluk gaat over de vraag: wat is vriendschap? Elkaar de waarheid vertellen en elkaars geheimen bewaren? Maar wat doe je als het geheim van de ene vriend de ander onherstelbaar beschadigt?

Merel, Jasper, Karin, Timo en Daniel zijn vrienden die meer dan dertig jaar alles met elkaar delen. Als een zelfgekozen familie hebben ze een onverbrekelijke band waar nooit iemand leek tussen te komen.

Tot ze door een ernstig auto-ongeluk na een lome septemberdag aan het strand ontdekken dat er grote individuele geheimen bestaan.

Geheimen die verborgen zijn gebleven om allerlei redenen, maar als ze één voor één aan het licht komen, zijn de gevolgen voor alle vijf niet te overzien.

Uiteindelijk heel wat meer verloren dan alleen de vriendschap tussen de vijf.

Inge Ipenburg is naast auteur ook actrice, presentatrice, trainer en coach. Ipenburg raakte tijdens het juryvoorzitterschap van De Gouden Strop geïnspireerd en begon met schrijven. Haar debuut Het gerecht (2014), is een spannende thriller over rechtvaardigheid en vriendschap.


BOEKINFORMATIE

The House of Books
Paperback
ISBN 9789044347395
€19,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789044347401
€7,99 – Bestel bij bol.com