Het masker van Dimitrios - boekrecensieDe Engelse thrillerschrijver Charles Latimer is op vakantie in Turkije als hij kolonel Haki ontmoet.

Deze man is een liefhebber van spannende boeken en vertelt Latimer over de mysterieuze en berichte Dimitrios – een gangster, huurmoordenaar, spion en vrouwenhandelaar die voor een geheimzinnige bank werkte en wiens lichaam onlangs uit de Bosporus is gevist.

Latimer is gefascineerd door het verhaal en besluit de mythe rond Dimitrios te ontrafelen en het verhaal te gebruiken voor een nieuw boek.

Al snel slaat zijn fascinatie echter om in een obsessie. En als hij zich in de onderwereld van Dimitrios begeeft, ontdekt Latimer – met gevaar voor eigen leven – dat niets is wat het lijkt.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Het masker van Dimitrios.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Luitingh-Sijthoff
Paperback
ISBN 9789024568789
€19,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789024568796
€12,99 – Bestel bij bol.com