Nopi - boekrecensieNopi bevat ruim honderd nieuwe recepten die Ottolenghi samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully’s onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie.

Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers Plenty, Ottolenghi – Het kookboek, Jeruzalem en Plenty More het gebruik van sumak, za’atar en granaatappelpitten op de kaart te zetten.

Ottolenghi is tevens eigenaar van een groep gelijknamige restaurants en winkels, met vestigingen in onder andere Notting Hill en Kensington en van restaurant NOPI. Ramael Scully, geboren in Kuala Lumpur (Maleisië), begon zijn culinaire carrière op zeventienjarige leeftijd in Sydney. Tegenwoordig werkt hij in Londen als chef-kok bij NOPI.


BOEKINFORMATIE

Fontaine Uitgevers
Gebonden
ISBN 9789059566149
€34,95 – Bestel bij bol.com