Onverminderd - boekrecensieEmber krijgt in korte tijd twee dramatische gebeurtenissen te verwerken: haar vader, een militair arts, is gesneuveld in Afghanistan.

Kort daarna, als ze al kwetsbaar is, vindt ze haar vriend Riley in bed met haar roommate. Ember vindt steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje.

Ze kijkt wel uit om zich meteen in een nieuwe relatie te storten… Maar wat is erger: de onzekerheid van een leven met Josh of een leven zonder hem?

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en liefhebber van dingen als chocolade, koffie en Paleo. Naast het feit dat ze een moeder is, militaire vrouw en blogger, kan ze nooit kiezen tussen Young Adult en New Adult, dus schrijft ze maar allebei.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Onverminderd.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Z&K
Paperback
ISBN 9789401905039
€14,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789401905046
€7,99 – Bestel bij bol.com