IJzer en bloed - boekrecensieMisdaadjournaliste Annika Bengtzon krijgt een verontrustend berichtje van haar zus Birgitta: ‘Annika, help me!’ Daarna wordt het stil.

Birgitta is verdwenen. Terwijl het tijdschrift waar Annika werkt de ondergang nabij is en ze volledig in beslag wordt genomen door een rechtszaak over een gruwelijke moord op een dakloze, ziet ze zich gedwongen op zoek te gaan naar haar zus.

Daarbij moet ze ook haar eigen turbulente verleden onder ogen zien…

Liza Marklund is de leading lady van de Zweedse crime. De serie over Annika Bengtzon is wereldwijd een groot succes: van haar boeken werden meer dan dertien miljoen exemplaren verkocht in dertig landen.

Naast haar schrijfwerk runt Marklund haar eigen uitgeverij, is ze ambassadeur voor Unicef, maakt ze documentaires voor televisie en schrijft ze artikelen voor kranten over vrouwen- en kinderrechten.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/IJzer en bloed.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

De Geus
Paperback
ISBN 9789044535693
€19,95 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789044535709
€8,99 – Bestel bij bol.com