Op jacht - boekrecensieIn dit prachtige fotoboek Op jacht van de BBC staat de meest fascinerende relatie in de natuur centraal, namelijk de strijd tussen roofdieren en hun prooi.

Het is een kwestie van leven of dood. Veel dieren staan voor unieke uitdagingen om te overleven en de jacht vraagt in diverse omstandigheden verschillende strategieën en tactieken.

Wanneer kiezen voor wachten of voor de aanval? Voor beloeren, stalken of opjagen? En als prooi: wat is de beste verdediging? In Op jacht worden de boeiendste verhalen uit de jungle, oceanen en woestijnen in beeld gebracht. Geen bloederige, maar juist fascinerende verhalen en foto’s.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Op jacht.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Kosmos Uitgevers
Hardcover
ISBN 9789021559773
€29,99 – Bestel bij bol.com