Huis van eb en vloed - boekrecensieNa het overlijden van haar ouders reist Harriet Devereux naar de Hebriden. Daar staat Bhalla House: al generaties lang in haar – verre – familie.

Het enorme huis is verwaarloosd en Harriet twijfelt tussen verkopen of investeren in een luxe hotel. Tijdens een inspectie in verband met de restauratiekosten stuiten ze onder een vloer op menselijke resten, waarschijnlijk al van een eeuw geleden.

Via oude dagboeken en brieven die ze vindt, ontdekt Harriet dat aan het begin van de twintigste eeuw Beatrice Blake in het huis woonde.

Deze jonge aristocrate die pas getrouwd was met de gevierde schilder en naturalist Theodor Blake. Een erg gelukkig huwelijk lijkt het niet te zijn geweest.

En dan zet een enkele kus een keten van gebeurtenissen in gang die hun levens voorgoed zal veranderen…

Sarah Maine werd geboren in Engeland, maar groeide op in Canada. Ze keerde terug toen ze archeologie ging studeren. Ze heeft al veel non-fictie gepubliceerd en maakt met Huis van eb en vloed haar fictiedebuut.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Huis van eb en vloed.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

AW Bruna
Paperback
ISBN 9789400506664
€19,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789044974515
€11,99 – Bestel bij bol.com