Lichamen van glas - boekrecensieZweden wordt overspoeld door een golf van zelfmoorden. Rechercheur Jens Hurtig is belast met het onderzoek naar de zelfmoordenaars en ontdekt dat deze jonge mensen een fascinatie voor een obscure rockband delen.

Wanneer ook enkele moorden gerelateerd blijken te zijn aan de zelfmoordgolf wordt de druk van het onderzoek opgevoerd.

Hurtig ontdekt een overeenkomst die angstaanjagender is dan hij ooit had kunnen bedenken.

Lichamen van glas is een duistere thriller over muziek, liefde en wraak. Via de levens van kwetsbare personages kruipt de lezer tot in de donkerste hoeken van de menselijke psyche.

Erik Axl Sund is het pseudoniem van het Zweedse auteursduo Jerker Eriksson en Håkan Axlander Sundquist. Samen schreven ze eerder de Victoria Bergman-trilogie (Het kraaienmeisje, Het hongervuur en De laatste aanwijzingen) waarvan wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren zijn verkocht.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Lichamen van glas.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Cargo
Paperback
ISBN 9789023496137
€19,90 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789023494041
€14,99 – Bestel bij bol.com