Misleiding - boekrecensieIn Misleiding keert Steven James met ons terug naar de jonge jaren van FBI-agent Patrick Bowers. Als hij op een avond alleen de plaats delict van een moord onderzoekt, wordt FBI-agent Patrick Bowers aangevallen door een man.

Voordat Patrick de kans krijgt hem te overmeesteren en te arresteren, pleegt de man zelfmoord. In zijn zakken vindt Patrick een brief met zijn excuses.

De mysterieuze moord en zelfmoord brengen Patrick op een pad dat leidt naar de diepten van de menselijke verdorvenheid: een online complot van kindermisbruikers dat op zoek is naar nieuwe slachtoffers.

Patrick Bowers heeft al vele seriemoordenaars opgespoord en achter de tralies gestopt. Misleiding gaat vooraf aan de thriller De pion en de andere schaakstukken.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Misleiding.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Uitgeverij Kok
Paperback
ISBN 9789043525688
€22,50 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789043525695
€14,99 – Bestel bij bol.com