Crash - boekrecensieAls op de luchthaven van Los Angeles een straalmotor van een 737 zichzelf opblaast, bevindt Tom Patrick zich op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip: aan de pokertafel in een casino in de buurt.

Hij is aan de verliezende hand, ook wat zijn werk betreft: sinds hij zich met zijn grote mond niet langer bij het agentschap voor vervoersveiligheid hoeft te vertonen, inspecteert hij pijpleidingen op lekkages.

Nu staat hij te popelen om weer aan de slag te gaan als luchtvaartonderzoeker.

Los van het officiële onderzoek begint Tom toch te spitten. Als een tweede 737 neerstort, ogenschijnlijk door dezelfde oorzaak, is het duidelijk dat er wel eens iets verschrikkelijk mis kan zijn met ’s werelds succesvolste passagierstoestel.

Tom zet alles op alles en gaat op jacht naar documentatie en feiten. Het wordt een race tegen de klok tegen meedogenloze moordenaars, met mensen en vliegtuigen die als confetti uit de lucht lijken te vallen…

Een thriller in de beste zin van het woord: meeslepend en een tikkeltje over de top. Maar wel gegarandeerd een paar uur aangename ontspanning.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Crash.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

AW Bruna
Paperback
ISBN 9789400504059
€19,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789044971583
€13,99 – Bestel bij bol.com