Een vlaag van waanzin - boekrecensie

Ik zou alles, alles voor haar doen, altijd. Ze hoeft maar een kik te geven en ik ren voor haar. Het kan niet waar zijn dat ze zomaar zegt: ik ga bij je weg.
Het mag niet. Alles zal ik uit de kast halen om dat te voorkomen.

Alles…

Voor de buitenwereld vormen ze een perfect gezin: Anthonie en Romée van Baerle en hun drie kinderen. Ze wonen in een villa met zwembad.

Hij is een succesvolle ondernemer, zij een toegewijde yogalerares. Maar dan krijgt Anthonie van zijn vrouw te horen dat ze hem gaat verlaten.

Romée is verliefd op een ander en wil een tijdje op zichzelf gaan wonen om afstand te nemen.

Die nacht vermoordt Anthonie zijn vrouw. Dit is zijn verhaal. En het hare.

Corine Hartman schreef ruim vijftien thrillers. Een vlaag van waanzin is haar eerste thriller gebaseerd op een waargebeurd familiedrama.

Nederland telt elk jaar zo’n veertig partnerdodingen. De afgelopen tien jaar hebben ruwweg tweehonderdvijftig kinderen hierdoor een biologische ouder verloren.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Een vlaag van waanzin.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Cargo
Paperback
ISBN 9789023494195
€18,90 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789023496199
€14,99 – Bestel bij bol.com