Echte vrouwen bestaan niet - boekrecensieDoor de eeuwen heen is er een ideaal gecreëerd waaraan vrouwen moeten voldoen, van hun kleding tot hun seksleven en de manier waarop ze door mannen behandeld moeten worden, de zogenaamde ‘Echte’ Vrouw.

In Echte vrouwen bestaan niet neemt Yasmine Schillebeeckx enkele van die hardnekkige mythes over vrouwen op een kritische en grappige manier onder de loep.

Denk aan de mythe dat ‘echte’ vrouwen rondingen hebben of dat een vrouw het over zichzelf afroept als ze aangerand (of erger) wordt, want ‘dan had ze maar niet zo’n kort rokje aan moeten doen’.

Ook zaken als zelfacceptatie, het gekat tussen vrouwen onderling, waarom bitch eigenlijk een compliment is en nog veel meer passeren de revue.


Fragment lezen? [tnc-pdf-viewer-link file=”/vcor3/wp-content/pdf/Echte vrouwen bestaan niet.pdf” target=”_blank” download=”true” print=”false” fullscreen=”false” share=”true” zoom=”true” open=”true” pagenav=”false” logo=”true” find=”false” language=”nl-NL” class=”custom_class” text=”Klik hier” link_style=”text-decoration:none”]
BOEKINFORMATIE

Lev.
Paperback
ISBN 9789400507241
€18,99 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789044974997
€13,99 – Bestel bij bol.com