24 Dagen - boekrecensieLisa Ames werkt in een bar in New York, hopend op haar doorbraak als actrice. Op een avond ontmoet ze Arthur Costello, een jonge arts.

De twee voelen zich direct met elkaar verbonden. Maar Arthur is niet als andere mannen. Hij biecht al snel aan Lisa op dat hij nooit van haar zal kunnen houden.

Door een bizarre speling van het lot, die alles te maken heeft met een oude vuurtoren, lijkt er een vloek op hem te rusten: ‘Wat er met mij gebeurt is onvoorstelbaar, maar waar…’

Tegen beter weten in besluiten ze om samen de strijd aan te gaan met de meest genadeloze vijand die er bestaat: de tijd.

Guillaume Musso is een van de bestverkopende auteurs in Frankrijk. Zijn werk wordt in 36 landen uitgegeven en van zijn boeken zijn al meer dan 18 miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen van zijn hand Central Park, Bericht uit Parijs en Vlucht uit New York.

De Franse Stephen King (zoals de Franse pers ‘m heeft gedoopt) schrijft prettig en heel toegankelijk. Zijn verhaalideeen zijn origineel en eigenlijk ook behoorlijk angstaanjagend. Prima ontspanning!


Fragment lezen? Klik hier
BOEKINFORMATIE

AW Bruna
Paperback
ISBN 9789400507081
€15,00 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789044974836
€11,99 – Bestel bij bol.com