Het hardloperskookboek 2 - boekrecensieIn 2013 verscheen Het hardloperskookboek. En dat is in sportieve en culinaire kringen niet onopgemerkt gebleven, want van dit boek werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Maar ondertussen heeft de wereld niet stilgestaan. In Het hardloperskookboek deel 2 neemt Miriam van Reijen je mee naar het volgende level.

Met nieuwe recepten, de meest recente wetenschappelijke informatie en praktische tips om nog meer uit je training te halen, nog sneller te herstellen en op weg te gaan naar een nieuw persoonlijk record.

Lees alles over het nut van low carb-trainen, de (on)zin van eiwitshakes en welke voedingsmiddelen jouw prestaties kunnen verbeteren. De prachtige fotografie is net als in deel 1 van de hand van Barbara Kerkhof.

Het hardloperskookboek (deel 1 en deel 2) biedt wetenschappelijk inzicht in welk eetpatroon je prestaties nu echt bevordert. Maar eerst en vooral is dit een boek met originele recepten voor sporters.

Recepten die meestal verantwoord, maar áltijd lekker zijn.


BOEKINFORMATIE

De Arbeiderspers
Paperback
ISBN 9789029506045
€22,50 – Bestel bij bol.com