De juridische schimmigheden van een huwelijk -boekrecensieZo lang Leyla zich kan herinneren wilde ze maar één ding: dansen. Maar na een ongeluk moet ze haar plek in het Moskouse Bolsjojtheater opgeven.

Haar man Altay is een psychiater die zich sinds de zelfmoord van zijn vroegere geliefde voor niemand meer openstelt. Het huwelijk van Leyla en Altay is een schijnhuwelijk, om hun families gerust te stellen.

Wanneer ze naar Berlijn verhuizen, komt Jonoun in hun leven. Jonoun is chaotisch, hebzuchtig en onberekenbaar. En ze is verliefd op Leyla, iets wat Altay niet kan verdragen.

Leyla, Altay en Jonoun hebben alle ruimte van de wereld, maar ze kiezen voor een vorm van liefde die nog altijd hachelijk is. Tijdens een vakantie in de Kaukasus stijgen de spanningen binnen de fragiele driehoeksverhouding tot een kookpunt.

De juridische schimmigheden van een huwelijk is een scherpe en vlot geschreven roman over geluk, ongeluk en liefde in een tijd waarin alles mogelijk lijkt te zijn.

BOEKINFORMATIE

De Bezige Bij
Paperback
ISBN 9789023494652
€19,99 – Bestel bij bol.com