Onderhuids - boekrecensieAcker’s Gap, West-Virginia is een stadje zonder vooruitzichten: geen banen, geen hoop, geen toekomst. Toch is dit de plek waar Bell Elkins een baan heeft aangenomen als openbare aanklager.

Haar zeventienjarige dochter Carla is het nog steeds niet eens met die beslissing – ze mist haar vriendinnen en vader die in Washington D.C. zijn achtergebleven. De relatie tussen moeder en dochter is dan ook ernstig bekoeld.

Tot op een dag drie oude mannen voor Carla’s ogen worden neergeschoten. Een schijnbaar zinloze explosie van geweld, die Acker’s Gap verbijsterd achterlaat. Niemand weet wie de schutter is en de verschillende getuigenverklaringen spreken elkaar tegen.

Waren de slachtoffers gewoon op de verkeerde plek? Had het iets te maken met de drugsoorlog die ondergronds broeit? Of waren de drie mannen een doelwit?

Hoewel Carla tegen de politie en haar moeder volhoudt dat ze niet weet wie de schutter is, blijft er een detail door haar hoofd spoken.

Impulsief besluit ze zélf de dader te vinden, maar daarmee zet ze onbedoeld haar leven op het spel. Kan Bell haar dochter redden van haar eigen keuzes en de moordenaar vinden voor het te laat is?


BOEKINFORMATIE

De Fontein
Paperback
ISBN 9789026141997
€10,00 – Bestel bij bol.com
E-boek
ISBN 9789026133961
€9,99 – Bestel bij bol.com