Het paradijs - boekenflitsAls Liza Roozenboom te horen krijgt dat haar zoon Mark op het eiland Corfu vermist is geraakt, stort haar wereld in. Het paradijs is het 21e boek van Suzanne Vermeer. Het verhaal speelt zich af in Griekenland en we leven mee met Liza Roozenboom die zich steeds meer zorgen maakt.

Ze heeft al een tijd niets meer gehoord van haar zoon Mark die op vakantie is op het eiland Corfu. Mark is doorgaans heel trouw en het is niets voor hem om zo weinig van zich te laten horen. Hij reageert zelfs niet op de berichtjes die zij hem stuurt.

Liza wordt nog ongeruster als ze Fedde spreekt, Marks beste vriend. Fedde vertelt haar dat Mark een meisje heeft ontmoet met wie hij is gaan backpacken. Ze heet Thera. En Mark én Thera lijken sindsdien in het niets verdwenen.

Haar vrienden proberen Liza gerust te stellen. Er is niets aan de hand, Mark is gewoon verliefd en heeft gewoon even geen tijd voor zijn moeder. Maar Liza kan dat niet geloven. Mark zou haar nooit zomaar buitensluiten. Er moet iets aan de hand zijn.

Liza is wanhopig. En ze besluit Mark zelf te gaan zoeken. Ze reist af naar Corfu en gaat met de enige persoon die haar wel gelooft op onderzoek.

Het spoor brengt haar van Corfu naar het eiland Kefalonia. Waar Liza een oudere man tegenkomt die haar een paar verrassende dingen vertelt. Over Mark, maar ook over haar eigen verleden …


BOEKINFORMATIE AW Bruna

  • Paperback – ISBN 9789400512368 – €8,99
  • eBoek – ISBN 9789044975451 – €6,49