Maanmissies - boekenflitsThat’s one small step for man, one giant leap for mankind. Met deze woorden markeert Neil Armstrong het hoogtepunt van een van de meest gedurfde expedities ooit en het begin van een nieuw tijdperk.

Maanmissies traceert onze expedities naar de maan van het begin van de Duitse V1’s en V2’s in de Tweede Wereldoorlog, naar het baanbrekende avontuur van het Apolloprogramma en eindigt met toekomstig expedities van China, Japan en Europa.

Een gratis app activeert speciale interactieve pagina’s waardoor de lezer Armstrongs eerste stappen kan volgen, zijn eigen Lunar Module kan onderzoeken en zeldzame documenten kan inzien.

We vieren het succes van Apollo 8, verbazen ons over Apollo 11 en ondergaan dezelfde gevaren als de bemanning van de Apollo 13. Een ode aan 50 jaar ruimtevaart.BOEKINFORMATIE Fontaine Uitgevers