De dochters van de kapitein - boekenflits.nlDe dochters van de kapitein is het fascinerende verhaal van emigranten die willen terugkeren naar hun geboorteland, maar door omstandigheden worden gedwongen in het land van bestemming te blijven. Ze hebben één doel voor ogen: overleven in een bruisende stad vol vernieuwingen en zelf opnieuw beginnen.

Begin twintigste eeuw emigreren drie Spaanse zussen naar de VS, waar ze het restaurant van hun overleden vader overnemen. Aanvankelijk verzetten ze zich tegen de manier van leven in New York, maar algauw beseffen ze dat ze alleen kunnen overleven als ze zich aanpassen aan de nieuwe wereld.

De dochters van de kapitein is het verhaal van drie sterke vrouwen, met ieder hun eigen karakter. En een verhaal van vallen en opstaan, van doorzetten en volhouden.


BOEKINFORMATIE Wereldbibliotheek