Stad van meisjes - boekenflits.nlNew York, 1940. De negentienjarige Vivian Morris heeft het eerste jaar van de universiteit niet gehaald en haar ouders besluiten dat ze bij haar tante in New York moet gaan wonen.

Haar tante is de eigenaar van de Lily Playhouse, een roemrucht maar vervallen theater in Manhattan en Vivian voelt zich meteen thuis in de extravagante en onconventionele wereld van acteurs en showgirls.

Ze mag achter de schermen werken en de kostuums ontwerpen, maar als ze een schandaal veroorzaakt staat haar wereld op zijn kop en zal ze pas jaren later alle gevolgen kunnen overzien.

Stad van meisjes is een bijzondere en fonkelende roman over een moedige en tegendraadse jonge vrouw die vecht voor de vrijheid om zichzelf te zijn en om te kiezen voor een liefde die anders is dan anders.BOEKINFORMATIE Cargo