Alles wat ik niet kan zeggen - boekenflits.nlDit spraakmakende debuut van Emilie Pine werd bekroond met onder andere de Irish Book Award. In Alles wat ik niet kan zeggen gaat Pine de confrontatie aan met het verleden om zichzelf, haar relaties en haar rol in de samenleving beter te begrijpen. Een boek waarin vrouwen zich herkennen, en dat mannen zouden moeten lezen om beter te begrijpen hoe het is om vrouw te zijn.

‘Ik ben bang om die lastige vrouw te zijn. Om niet lastig genoeg te zijn. Ik ben bang. Maar ik doe het toch.’ Radicaal eerlijk, dapper en onsentimenteel schrijft Emilie Pine over de taboes in een gewoon leven.

De meest uiteenlopende vrouwen herkennen zich in haar verhaal, wat verklaart waarom dit debuut vanuit het niets een enorme bestseller werd. Alles wat ik niet kan zeggen is een schitterend boek dat je ontroert en wakker schudt.


BOEKINFORMATIE Nieuw Amsterdam