Kerst - het kookboek - boekenflitsAan de hand van Donna Hay’s overheerlijke recepten in dit prachtig vormgegeven themaboek Kerst – het kookboek, wordt kerstvieren een nog groter feest.

Leer écht goede kalkoen uit de oven maken, zet zalig gebak op tafel en maak verrukkelijke bijgerechten van diverse soorten groente. Kerst – het kookboek staat boordevol met Donna’s bewezen succesrecepten, zowel de bekende klassiekers als fantastische moderne varianten.

Volop inspiratie voor voor- en bijgerechten en heel veel opties voor de lekkerste ham, kalkoen en kreeft. Luchtige meringues, kruidig gebak, spectaculaire trifles en overheerlijke ijsdesserts.

Koken met kerst is soms een grote uitdaging, zeker als je het voor een groot gezelschap doet of iets speciaals wilt bereiden. Daarom laat Donna Hay je in stap-voor-stap-fotografie zien hoe je je gerecht kunt voorbereiden en geeft ze tijdbesparende trucjes en tips voor de beste planning.

Zo ga je de feestdagen vol vertrouwen tegemoet.


BOEKINFORMATIE Spectrum

  • Paperback – ISBN 9789000370276 – €24,99