Op het verkeerde moment - boekenflits.nlHeleen Smit schreef een spannend verhaal over Sophie die besluit in het pikkedonker uit haar warme auto te stappen om te zien wat er op de weg ligt. Dat had ze beter niet kunnen doen…

Je rijdt in een sneeuwstorm over een stil bosweggetje. Er ligt iets op de weg. Zou jij stoppen?

Sophie Hofman doet het wel. Ze stapt uit om te kijken wat er op de weg ligt. Het blijkt een gewonde man te zijn. De man dwingt haar hem te helpen en zuigt haar mee in een zaak waarbij haar rol verdergaat dan die van een toevallig slachtoffer.

Sophie had dus beter kunnen doorrijden, maar dan was het wel een heel dun boek geworden. Nu kun je genieten van een meeslepend verhaal waarbij je jezelf vaker dan eens afvraagt: wat had ik gedaan in deze situatie?BOEKINFORMATIE De Crime Compagnie