Trouw - boekenflits.nlTrouw is het aangrijpende verhaal van Sarah Domogala over de kracht van liefde en het taboe van de bedrogen vrouw die blijft. Eerder schreef ze over haar burn-out in De kunst van het verdwijnen.

Trouw bevat eenzelfde openhartigheid en laat zien dat trouw in een relatie niet alleen trouw zijn aan de ander is, maar ook aan jezelf. Sarah Domogala kraakt het taboe van ontrouw binnen het huwelijk.

In twee moedige brieven, één aan haar man en één aan zijn minnares, vertelt ze hoe liefde verder gaat na het verraad en hoe ze opnieuw leert wat houden van is: van hem, van haar én van zichzelf. Op verrassende en hartverwarmende wijze zoekt ze haar weg in het vrouw-zijn, het ouder worden en het moederschap.

Spiritueel, radicaal eerlijk en in beeldschone taal zet Sarah Domogala aan tot nadenken over wat het betekent om je door donkere tijden heen te worstelen, werkelijk lief te hebben en te vergeven.

Om jezelf te durven zijn in een relatie én in een wereld die je steeds opnieuw verleidt om iedereen trouw te zijn, behalve jezelf.

Sarah Domogala is filmmaker, schrijver, healer en is columnist voor Happinez. In 2017 debuteerde ze met De kunst van het verdwijnen, het persoonlijke relaas van haar burn-out, dat zeer positief werd ontvangen door critici en lezers.BOEKINFORMATIE Uitgever