Radeloos - boekenflits.nlIn 2015 verdween de 21-jarige geneeskundestudent Sophia Koetsier in een wildpark in Oeganda. Tot op heden is niet opgehelderd wat er met haar is gebeurd. Haar wanhopige ouders vroegen ook Joop van Riessen of hij kon helpen. Hij kon niets anders dan een luisterend oor bieden, maar dacht ook na over verschillende scenario’s. Het resultaat daarvan is te lezen in Radeloos.

In deze twaalfde thriller van Van Riessen, loopt medisch studente Julia stage in Zuid-Afrika, maar net voor haar terugkeer naar Nederland verdwijnt ze spoorloos. Voor haar wanhopige ouders begint hier een nachtmerrie.

Anne Kramer, chef van de Amsterdamse recherche, zet zich in om te achterhalen wat er precies met Julia is gebeurd. Zij reist af naar Afrika en belandt daar in een bloedstollend avontuur.

Joop van Riessen is voormalig hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie. In 2009 verscheen zijn eerste politiethriller, Vergelding. Met zijn verteltalent en expertise van het politievak staat Van Riessen nog steeds op eenzame hoogte. Radeloos is de twaalfde thriller met Anne Kramer in de hoofdrol.BOEKINFORMATIE Nieuw Amsterdam